[手機及配件] Galaxy Note 9 6G +128G 港行 (END 03-11-2020)

只限旺角交收

Item 1) Samsung Galaxy Note 9 (紫色)

100% WORK
後備機, 少用, 唔見有明顯痕跡

送透明保護套
有盒,有火牛,全新未用過AKG hands-free
不包含Type C線

底價$2000, 每口價$50 或50倍數
即賣價 $2300

Item 2) Samsung Galaxy Note 9 (黑色)

100% WORK

送透明保護套
有火牛,有對用過既AKG hands-free
不包含Type C線

底價$2000, 每口價$50 或50倍數
即賣價 $2300

兩食優先,$4200
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問係邊度&幾時買?
有冇單據跟埋?

請問係邊度&幾時買?
有冇單據跟埋?
Cartesius 發表於 2020-11-1 18:15

應該2018 9月份,紫色個盒喺度,黑色要搵下

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

只限旺角交收

Item 1) Samsung Galaxy Note 9 (紫色)

100% WORK

送透明 ...
milkycloud 發表於 2020-11-1 10:48

配件齊嗎?

via HKEPC Reader for Android

配件齊嗎?

via HKEPC Reader for Android
kansai 發表於 2020-11-1 21:45

兩部機都有火牛, 但係充電線usb type-c就要自己配。
黑色嗰部有原裝三星headphone, 但係用過。
如果兩部都食, 我可以跟多對S10+ akg headphone
兩部都好新淨

最終發現係有兩對原裝akg,一對用過一對未用過。

更新push

請問黑色嗰部有幾多成新?
搵唔搵到單據?
Thanks!

請問黑色嗰部有幾多成新?
搵唔搵到單據?
Thanks!
AIX 發表於 2020-11-3 13:28

兩隻都有單,非常新淨,可以話9成新。