[手機及配件] 已交收 ( end 10-11-2020)

小米mix2 6gb ram/ 64rom 一部...835 NFC
Mon冇花...機背左下角有條裂紋
眼望難發現,摸就摸到...用套就見唔到
100%work仲用緊...
港行有盒,充電器(全新)閃魔玻璃貼一張(未貼)...
小米已更新最新miui12
因家中太多小米機放售

550start 600eat 每bid10元

粉嶺上水大埔深水埗交收

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

巴打 錯日期。
有興趣

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

巴打 錯日期。
有興趣

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
kevin169 發表於 2020-11-8 01:41

多謝提醒

電力如何?

電力如何?
normalyan 發表於 2020-11-8 11:06

3400電,spec應該仲易搵到
你話損耗唔多唔少實有D , 但唔誇(實際有我諗至多8,9個月)
, 幾佰蚊 將就下

835用落感覺快過720...我好肯定

請問跟機有什麼物品?

請問跟機有什麼物品?
DJIA 發表於 2020-11-8 12:40

原裝盒,原裝充電器同線都冇用過

Taobao機套,唔會要吧? 發黃了...

3400電,spec應該仲易搵到
你話損耗唔多唔少實有D , 但唔誇(實際有我諗至多8,9個月)
, 幾佰蚊 將就下:agre ...
bicycle_bicycle 發表於 2020-11-8 11:30

冇錯 我係講電池狀態.  720 你話820呀

我想師兄放mix2s

冇錯 我係講電池狀態.  720  你話820呀

我想師兄放mix2s
normalyan 發表於 2020-11-8 13:02

Mix 3更佳。

via HKEPC Reader for Android

冇錯 我係講電池狀態.  720  你話820呀

我想師兄放mix2s
normalyan 發表於 2020-11-8 13:02

紅米note9pro果粒唔係高通720?
我感覺835甚至仍然快過小米10青春版粒765