(已售)Hello儲值電話卡(利東村交收)(2021-11-18完)

張sim卡仲用緊,所以無拎出黎影相,
儲值卡入面d錢如圖 $90.25,唔會因為繼續用緊而扣減金錢,總之有多無少。

張卡我平時交收用,張卡正常,無得罪過啲人會日日夜夜打電話黎。
諗住一直儲錢,之後可以開數據plan,點知屋企人開左家庭plan,呢張卡變無用了。

注意,今個月24日到期,號碼都唔係靚。

Hello儲值電話卡
1張

即食價 --- $30

利東村/利東mtr交收
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 1# kit0072

1. 可以開 wts 用嗎 ?
2. 係 micro sim, 定 nano sim ?
3. 個 no. 都大影響, 可以 pm 看看嗎 ?  
4. 是否用佢 hello 增值卡增值 ?

回覆  kit0072

1. 可以開 wts 用嗎 ?
2. 係 micro sim, 定 nano sim ?
3. 個 no. 都大影響, 可以 pm 看看 ...
PV-001 發表於 2021-11-15 10:14

nano sim
whatsapp正常使用
可以用hello充值卷,半年前我係Hello佢個官網,網上增值$20 (用八達通 mastercard),額外的優惠都有送。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 3# kit0072

即係兩種(micro, nano)卡都得 ?
WTS 點攪 ?
你 KEEP 左幾耐 ?

回覆  kit0072

即係兩種(micro, nano)卡都得 ?
WTS 點攪 ?
你 KEEP 左幾耐 ?
PV-001 發表於 2021-11-15 14:54

係,大中小都用得,同新買儲值卡一樣,本來係大卡,可以自己撕出黎變成中卡和小卡,
有埋圖中的卡套,套番上去就得,如果驚好似網上的人話整番入卡套用,會整斷sim卡槽,咁唯有去門市比錢換新sim卡

用左2年到。

whatsapp我唔熟個流程,whatsapp我會自行刪除帳號解鎖,但唔知可唔可以立刻再次申請帳號,
睇番whatsapp規條,如果個號碼無上whatsapp 45天,係第二部手機申請,會當你係新號碼可以申請。

如果你係想買,我即刻刪除個帳號試吓。

可否郵寄?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

可否郵寄?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
lkclkc2003 發表於 2021-11-15 16:37

平郵+$2

30+2 平郵即食