工作台 / 電掣一堆 / 他錶兩隻 (end 06 Jul)

工作台
a. 物品名稱 ---微型高精度迷你多功能工作台
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $200
d. 底價(等同最低出售價) --- $100
e. 每口叫價 --- 10
f. 保養期 --- 無
g. 貨品的工作性能及包含的配件 ---因為落錯訂單買多左一件,所以是全新連原有配件。但原有外箱已爛只以 bubble 紙包裹。

電掣一堆
a. 物品名稱 --- 電掣
b. 數量 --- 見下圖
c. 即食價 --- $80
d. 底價(等同最低出售價) --- $50
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 正常但有使用痕蹟,全部係上堂之後既剩餘物資。

單路開關 x2
雙路開關 x2
13AMP插頭 x4
曲架掣 x1
光暗掣 x2
面蓋 x2

他錶兩隻
a. 物品名稱 --- UNI-T UT33B+ 兩隻
b. 數量 --- 見下圖
c. 即食價 --- $150
d. 底價(等同最低出售價) --- $100
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 正常但有使用痕蹟,上堂之後既剩餘物資。

深水埗/九龍塘地鐵站當面交收( 星期一至星期五,時間一般為 1830-1900)。
其他地鐵站可接受大圍,太子,旺角。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

邊度交收?

回覆 2# 天宮葉月

抱歉,已補回

工作台
a. 物品名稱 ---微型高精度迷你多功能工作台
Eat $200

圖片中見唔到雙路開關,只見到單路開關x4

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

師兄上咩堂?

師兄上咩堂?
ipkinsang 發表於 2022-7-3 13:50

工聯會 d 電工興趣班

圖片中見唔到雙路開關,只見到單路開關x4

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
ky2k 發表於 2022-7-3 12:25

呢一隻係咪叫雙路?其中兩隻係呢一款。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

工聯會 d 電工興趣班
mkmonkey 發表於 2022-7-3 15:57

有無中工測試?

呢一隻係咪叫雙路?其中兩隻係呢一款。
mkmonkey 發表於 2022-7-3 16:02

原來雙路呢個意思,還以為應該是雙掣,宜家明白了。