【完結】[待交收] 夏天到 ~ 拍賣散熱用品 ~ [04/06/2011 23:00 END]

夏天到 ~ 拍賣散熱用品 ~ [04/06/2011 23:00 END]

【完結】[待交收]

多謝上次支持師兄
今次都係賣散熱野

完結時間 : [04/06/2011 23:00 END]

超頻3 南海Mini (只支援775平台)

09年買入,實際用左1年~
7成新 注意 : (無風扇跟)
散熱器底部hp邊位有微凹,不過放心,我測試過效能同之前無乜分別
唔放心可以睇吓下面d圖,影得好清楚!
散熱器 / 扣具 / 風扇扣具 / 調速器 / 散熱膏 / 貼子 / 扣具螺絲
同埋另外會跟多套775強化扣具(連金屬背板)>>(出面買要另購)
相片見到o既野小弟都會跟足俾買家

注意~完美主義者勿落BID
所有野都講得好清楚,圖都影得好清楚
介意有微凹千萬勿落BID/o我

無私保 ~ 因為無關乎用電o既野,所以都唔知保d乜

【完結】[待交收]

[落BID前請注意~交易為epc網幣]
START   epc$800
BID        epc$50
EAT       epc$1800

[交收方法]

只在A-SHOP交收~A費由買方負責
(SORRY尼排要長期OT,所以一定出唔到MTR交收~請見諒)

[勝出者注意]

[交易完結]後小弟會一星期內放上A-SHOP ~ 放上後小弟會再pm通知買家

今日實拍圖片 (留意hp位有微凹)

【完結】[待交收]
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我eat..........1800.
a shop交收

我eat..........1800.
a shop交收
kklaw286 發表於 2011-5-30 19:32

多謝kklaw286兄

我星期六前會放上A-SHOP!
放左上去我再PM通知帥兄~~THX

【完結】kklaw286食 待交收.............

回復 3# UK-BBOY
Thank you