[徵求] Back panel 鐵片 (Gigabyte 7VM400M)

徵求 Back panel 鐵片, 底板係7VM400M
http://www.gigabyte.com.tw/Produ ... aspx?ProductID=1670

小弟出價$20, 或可以以AXP 2000+ (0.13, 連Original 鋁 hs)交換

已補底板相, 見#5

this one:
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 cklee 於 2009-3-29 00:23 發表
this one:
唔係呢隻, 左邊冇USB位, 中間冇COM位, 搵唔到就要試下

原帖由 極臭~羽毛筆 於 2009-3-29 10:49 AM 發表
唔係呢隻, 左邊冇USB位, 中間冇COM位, 搵唔到就要試下

有冇back panel d位睇睇
我可能有

原帖由 9658@transperth 於 2009-3-29 10:52 發表

有冇back panel d位睇睇
我可能有
多謝幫忙, 岩岩想貼上黎, 原來都有COM位
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 極臭~羽毛筆 於 2009-3-29 03:21 PM 發表

你呢塊板應該係VER. 2.X

原帖由 極臭~羽毛筆 於 2009-3-29 15:21 發表

我有...不過有埋usb 位  要pm LA

原帖由 cklee 於 2009-3-29 00:23 發表
this one:

我有呢塊

原帖由 寂寞的FSY 於 2009-3-29 15:23 發表

你呢塊板應該係VER. 2.X
冇留意
原帖由 VV 於 2009-3-29 15:27 發表

我有...不過有埋usb 位  要pm LA
兄台似係cklee兄個塊既大路設計, 岩岩醒起朋友有塊Asus P4B533 back panel

食晏推一推先