[徵求] DFI JR-P45-T2RS / JR-GF9400-T2RS

最緊要係100% work...
連 i/o plate..
最好有相...
請PM..thx

DK P45-T2RS PLUS C兄有冇性趣呢XD

DK P45-T2RS PLUS C兄有冇性趣呢XD
mrchan903 發表於 2010-5-2 21:13

其實想要matx
    但都想問下你dk會放幾錢

回復 3# rence

出$800會5會合理呢
好歹都係DFI一塊數一數二好超既P45
好板難求XDDDDDDD

回復  rence

出$800會5會合理呢
好歹都係DFI一塊數一數二好超既P45
好板難求XDDDDDDD ...
mrchan903 發表於 2010-5-2 22:47

OVER  左d囉
我如果買jr...全新都係$8XX..

回復 5# rence

哈哈 Sor呀C兄 其實我近半年都無點行腦場 唔係好熟價 C兄可以出價 坦誠相對嫁XD

回復  rence

哈哈 Sor呀C兄 其實我近半年都無點行腦場 唔係好熟價 C兄可以出價 坦誠相對嫁XD ...
mrchan903 發表於 2010-5-2 23:41

出面都有CHING賣梗...$650EAT...
有D心大心細

回復 7# rence

好板尼既 C兄有心玩oc 食左佢la XD

回復 7# rence

比個網毒下你先
http://forum.coolaler.com/showthread.php?t=193108

回復  rence

比個網毒下你先
mrchan903 發表於 2010-5-4 22:49

有CHING放JR-P45....
一開始都無人出價...
減左EAT PRICE就比人食左...