工展會竟然有平RAM賣!

RAMBO DDR2 800 2GB $109
RAMBO DDR2 800 1GB $59

本人即掃一條 2GB

另外, 一樣都有手指啦, 記憶卡啦, NOTEBOOK DDR2 RAM 啦..... 512MB 都好似係$59, 因為唔係我杯茶, 冇留意, 大家行開工展會可一睇.

原帖由 hkils2001 於 2008-12-21 01:54 發表

本人即掃一條 2GB

另外, 一樣都有手指啦, 記憶卡啦, NOTEBOOK DDR2 RAM 啦..... 512MB 都好似係$59, 因為唔係我杯茶, 冇留意, 大家行開工展會可一睇.

Rambo ? 個代理麻麻......
手指有咩選擇?

原帖由 hkils2001 於 2008-12-21 01:54 發表

本人即掃一條 2GB

呢個牌子相容性
另外Transcend 2GB仲平

原帖由 hkils2001 於 2008/12/21 01:54 AM 發表

本人即掃一條 2GB

腦場買條 Kingston / Samsung 都係 $130 ~ 135 .......何必同自己部機過唔去?
Transcend 2GB DDR2-800 最平見 $125

原帖由 dom 於 2008-12-21 02:45 發表

腦場買條 Kingston / Samsung 都係 $130 ~ 135 .......何必同自己部機過唔去?
Transcend 2GB DDR2-800 最平見 $125

唔通過年前真係手緊D?
478時用過一次(千人砌機)

原帖由 PentiumD805 於 2008-12-21 02:07 發表

呢個牌子相容性
另外Transcend 2GB仲平

Transcend 2GB仲平過 109???????

RAMBO..不如比多少少買kingston

sorry..refresh左, 請del

2GB開始無興趣lu, 我等單條4GB

原帖由 rx78_nt-1 於 2008/12/21 02:50 AM 發表

Transcend 2GB仲平過 109???????

依家平唔過
不過 RAM 呢家野  比係我 寧願唔貪平 ....