大水牛推唔推到以下config

Celeron Dual Core E1200
2x 2G ram
320G 2.5" hdd
J&W IG-41MKII G41
thxthx
仲想問下有冇邊塊G31有gigabit lan同放得入大水牛..thxthx

My Config:
Cel DC E1200
2GB X 2 DDR2-800
SSD 16GB X 2
Lightscribe Super Multi DVD
Gigabyte 945GC
Hedy SF02 case
Working fine

原帖由 elai 於 2008-12-22 22:45 發表
My Config:
Cel DC E1200
2GB X 2 DDR2-800
SSD 16GB X 2
Lightscribe Super Multi DVD
Gigabyte 945GC
Hedy SF02 case
Working fine

SSDx2 點裝到?
我而家部大水牛,諗緊up唔upgrade佢好
主力做server & nas & BT專用機

回復 3# 的帖子

裝完第2部SSD HD時無影到相, 不過係裝喺圖中所見SSD HDD嘅下方空間, 電源要用一開二先夠用。

原帖由 elai 於 2008-12-22 23:00 發表
裝完第2部SSD HD時無影到相, 不過係裝喺圖中所見SSD HDD嘅下方空間, 電源要用一開二先夠用。

明白,thxthx,請問師兄係咩用途?

回復 5# 的帖子

客氣! 是給小朋友們上上網、做點功課的後備機。特登去買隻大水牛將d 剩餘物資組合返而成  
BTW 效能比Nettop高得來又可省點錢!

原帖由 elai 於 2008-12-22 23:15 發表
客氣! 是給小朋友們上上網、做點功課的後備機。特登去買隻大水牛將d 剩餘物資組合返而成  
BTW 效能比Nettop高得來又可省點錢!

睇黎都冇upgrade既需要lu...
不用多花那$600-700蚊了