有冇得check 電腦用現在用緊幾多電量

點check 到 我隻牛夠唔夠w數

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1131111
呢件野華輝有,我2月中買228,最後一件比我買佐
不過唔知宜家有冇貨

原帖由 身懷六甲 於 2009-3-10 10:32 PM 發表

華輝除左呢款有冇比較平既款 ?

上淘寶買

原帖由 IT-Professional 於 2009-3-10 22:20 發表
可給 config 看看,有得計。

搭單請教下師兄,我想更新部機資料如下:
e2180想小超2.66
MP-P45 Extreme S
4g ram
4870 1g
sb audigy 2 zs
2x wd360@10000rpm 1x160gb@7200rpm
我隻gtr ap-450x 400w仲牛夠唔夠用?唔該比d意見,thx

原帖由 dd4567 於 2009-3-11 07:17 發表

搭單請教下師兄,我想更新部機資料如下:
e2180想小超2.66
MP-P45 Extreme S
4g ram
4870 1g
sb audigy 2 zs
2x wd360@10000rpm 1x160gb@7200rpm
我隻gtr ap-450x 400w仲牛夠唔夠用?唔該比d意見,thx

gtr ap-450x 400w
4870 1g
e2180 小超 2.66
2x wd360@10000rpm
1x160gb@7200rpm
:funk:

你意思即係冇可能?早知之前買個高d啦,e+又要多幾舊><

原帖由 dd4567 於 2009-3-11 08:32 發表
你意思即係冇可能?早知之前買個高d啦,e+又要多幾舊>

早知 的 都唔會買 gtr 火牛 啦

唔係阿,對我呢個新手黎講隻牛暫時都冇咩問題阿,用料點就唔清楚啦,當時買佢係因為平