塊技嘉X48-DQ6,維修等了個多月,今日終於有消息

放工後去取,等到我頸都長
今晚上機同佢死過

Test it in their center before take it away.

要返厰咁耐呀 我以為會換塊新仲同你UP新VERSION添

原帖由 WINGLESLIE 於 2009-3-13 12:55 發表
要返厰咁耐呀 我以為會換塊新仲同你UP新VERSION添

係換左新呀, 但香港無貨, 要等台灣有先比到我

呢D我真係驚,返修貨………我試過換 display,第1次3個月死,第2次一返屋企試即死,我唔知佢點整……第3次涯2個月,跟住…退錢算……

原帖由 Method 於 2009-3-13 12:44 發表
Test it in their center before take it away.

一定, 今次影多少少相做紀念先,都係小弟最終既一部775機嚕,唔會再update,佢都陪左我好耐
config如下
Q6600
Gigabyte X48-DQ6
Crucil BX DDR800 4-4-4-12 2Gx2
Inno GF8800GTS640
Dell Prec 5/i for S160x3 raid 0  ,  320Gbx1 for backup  ,  DVD-RWx1
Intel® PRO/100 S Lan Card
Enermax Galaxy DXX1000

原帖由 simplekk 於 2009-3-13 13:35 發表

一定, 今次影多少少相做紀念先,都係小弟最終既一部775機嚕,唔會再update,佢都陪左我好耐
config如下
Q6600
Gigabyte X48-DQ6
Crucil BX DDR800 4-4-4-12 2Gx2
Inno GF8800GTS640
Dell Prec 5/i for S160x3 raid ...

Change to Q9650 and GTX285 la

原帖由 helenchan 於 2009-3-13 13:27 發表
呢D我真係驚,返修貨………我試過換 display,第1次3個月死,第2次一返屋企試即死,我唔知佢點整……第3次涯2個月,跟住…退錢算……

識識地人都有兩句計傾下
返修我話唔要,佢話換新我先話等,佢話唔等可以換p45ud3p,咁梗係唔濟啦

原帖由 jozifkwan 於 2009-3-13 13:38 發表

Change to Q9650 and GTX285 la

毒我唔到既,人越大越少用電腦... 宜加降頻黎行咋
少左打機,有game係度都未掂過,裝都未裝....
日日放工/學,返到屋企就死屍咁攤係度睇下電視,沖過涼食過飯就訓,肚腩都出左黎

原帖由 helenchan 於 2009-3-13 13:27 發表

若果係咁 真係退錢好過呀