我有無誤會?ASUS P5QL PRO

佢寫只支持 ASUS VGA
係咩一回事?
表示不能裝其他脾子VGA卡
還是果個

係ASUS牌先做到?

問清楚D

另外想問
Q9550 能裝 ASUS P5QL-SE P43 M/B 嗎?
我見價錢更便宜
但上ASUS官網找不到此版

1. 唔係一定要用Asus Display, 只係用Asus Display先可以令張Display Card都行到EPU省電功能
2. 可以

原帖由 暴龍@JL 於 2009-3-21 22:15 發表
另外想問
Q9550 能裝 ASUS P5QL-SE P43 M/B 嗎?
我見價錢更便宜
但上ASUS官網找不到此版

咩尼???
http://www.asus.com/product.aspx ... wvhd&templete=2

原帖由 mh使者 於 2009-3-21 22:19 發表

咩尼???
http://www.asus.com/product.aspx ... wvhd&templete=2

我想TW的ASUS的確沒有 不過感謝你
如果用Q9550 轉用P5QL SE
效果會不會差很遠

不然我就轉
多的錢買HDD

原帖由 暴龍@JL 於 2009-3-21 22:20 發表

效果會不會差很遠

不然我就轉
多的錢買HDD

P5QL-SE同P5QL Pro好似差別唔在於效能喎(唔OC的話)

原帖由 KinChungE 於 2009-3-21 22:23 發表

P5QL-SE同P5QL Pro好似差別唔在於效能喎(唔OC的話)

咁就Good了
慳返100多

順便一問
兩塊版分別有咩底版插頭?

原帖由 KinChungE 於 2009-3-21 22:17 發表
1. 唔係一定要用Asus Display, 只係用Asus Display先可以令張Display Card都行到EPU省電功能
2. 可以

其實點行epu省電功能

我依家就係asus mb+asus 9800gtx+

原帖由 暴龍@JL 於 2009-3-22 08:02 發表
順便一問
兩塊版分別有咩底版插頭?

基本要用既都有 好難講哂有咩插頭

原帖由 暴龍@JL 於 2009-3-21 22:20 發表

效果會不會差很遠

不然我就轉
多的錢買HDD

P5QL SE得兩條RAM槽 而且3相供電 果$100唔好慳啦