場中的肥龍2 710/720還有能開4核的嗎?

聽日想去買, search post呢幾日好似無巴打講過呢期仲買唔買到開到4核既710/720

定係其實塊板先係最重要?

同埋請問sb710/750係咩黎?

同埋710搭生物星790gx好唔好?

1. 當然重要, 南橋唔岩就唔使旨意開
2. 底板南橋chipset
3. 唔好, 790GX點都要SB750啦

原帖由 KinChungE 於 2009-3-22 21:17 發表

人地問肥龍X3 710配生物星790GX板好唔好喎

原帖由 hahahalpc 於 2009-3-22 21:29 發表

人地問肥龍X3 710配生物星790GX板好唔好喎

哦, 我以為SB710
如果790GX就梗係買BE版啦

原帖由 KinChungE 於 2009-3-22 21:17 發表
1. 當然重要, 南橋唔岩就唔使旨意開
2. 底板南橋chipset

biostar既790gx無sb750架咩? 我諗住佢塊野平又好超咋

岩岩睇post mp好似又熱又唔好超=\

原帖由 kwokaj7389 於 2009-3-22 21:32 發表

biostar既790gx無sb750架咩? 我諗住佢塊野平又好超咋

岩岩睇post mp好似又熱又唔好超=\

唔係, 我係以為你講790GX + SB710

原帖由 KinChungE 於 2009-3-22 21:30 發表

哦, 我以為SB710
如果790GX就梗係買BE版啦

be版即係邊塊 可以唔可以俾detail d?唔該哂

呢塊板sb750+開到acc? 即係我買呢塊野同710番去就係撞手神開唔開到4核?

原帖由 KinChungE 於 2009-3-22 21:35 發表

唔係, 我係以為你講790GX + SB710

我手快快未refresh姐