火牛W數問題???

我部電腦有240W的火牛,想裝上HD 3650/9500GT 唔知得唔得!我部係廠機,聽人講話如果要換火牛幾煩下!!!想問下大家~THX

AMD 4450e
一個DVD燒碟機
HD 3450
多合一讀卡器
HDD一個

邊個知呀~~

原帖由 jave3233 於 2009-3-24 17:44 發表
我部電腦有240W的火牛,想裝上HD 3650/9500GT 唔知得唔得!我部係廠機,聽人講話如果要換火牛幾煩下!!!想問下大家~THX

AMD 4450e
一個DVD燒碟機
HD 3450
多合一讀卡器
HDD一個

240W 火牛真係有 D 可能要換牛. 度一下您隻牛嘅大細, 如果闊係 150mm, 高係 86mm, 咁就同市面上一般火牛的大細一樣, 再查一下螺絲孔的排放位置, 如果相同的話就可以放心換牛 (除非牛上面有特別的線).

原帖由 arialfun 於 2009-3-26 10:32 發表

240W 火牛真係有 D 可能要換牛. 度一下您隻牛嘅大細, 如果闊係 150mm, 高係 86mm, 咁就同市面上一般火牛的大細一樣, 再查一下螺絲孔的排放位置, 如果相同的話就可以放心換牛 (除非牛上面有特別的線).

姐係1cm=幾mm

原帖由 arialfun 於 2009-3-26 10:32 發表

我睇過隻牛闊係 150mm, 高係86mm,咁姐係冇問題,但我個係細機箱,只能裝上類似HD3450顯卡,唔知有咩顯卡岩我個機箱

回覆 4# 的帖子

唔係唔知下化

原帖由 jave3233 於 2009-3-26 17:43 發表

姐係1cm=幾mm

回覆 5# 的帖子

呢個size唔係ATX牛黎ga咩 細機箱!?

原帖由 jave3233 於 2009-3-26 17:43 發表

姐係1cm=幾mm

你小學都冇讀過? 1CM=10MM

原帖由 ShadowMaster 於 2009-3-26 19:13 發表
呢個size唔係ATX牛黎ga咩 細機箱!?

唔多明!