今日上網bid咗張全新M/B

之前張asus p5e deluxe x48用咗唔多過兩個月就壞咗,等維修又等咗兩個月都無消息,因為無電腦用,所以用住部N年前既超慢既手提電腦上網,咁就係e-bay俾我用AU$225買咗張全新Asus striker II Formula 780i(因為用緊Q6600 & ddr2 1066),有一年保。大家覺得如果我攞返張p5e deluxe 之後, 應該賣咗邊張好呢?thx...
兩張M/B雖然係上一代產品,但買到平野都已經好開心
p.s.收到貨就會post 上機圖

X48唔係得RAMPAGE EXTREME咋咩????

原帖由 ocmmm 於 2009-3-30 19:59 發表

JW X48 呢
DFI又有咩可能唔出X48呢?

原帖由 ocmmm 於 2009-3-30 19:59 發表

玩野?

原帖由 sammy_9_82 於 2009-3-30 19:58 發表
之前張asus p5e deluxe x48用咗唔兩個月就壞咗,等維修又等咗兩個月都無消息,因為無電腦用,所以用住部N年前既超慢既手提電腦上網,咁就係e-bay俾我用AU$225買咗張全新Asus striker II Formula 780i(因為用緊Q6600 & ddr2 1066),有一年保。大家覺得如果我攞返張p5e deluxe 之後, 應該賣咗邊張好呢?thx...

一張係INTEL頁級,一張係NV頂級 行SLI就留780I,唔係就P5E D

Asus striker II Formula 780i

賣Asus striker II Formula 780i

留x48, 放780i

780i

SOR阿咁多位C HING,我係想講ASUS咋剩係,唔好意思