Antec d 火牛好好??

我用過又唔覺特別好,我以前用佢既TrueBlue 450W之後用左一年就壞左,拎去整,check 左一個星期佢話無得整,換過隻新款既true power 480W俾我用到呢加都2年啦

但係兩隻牛d 電壓都係唔係好穩定既,係bios睇會跳,我個frd 既牛魔王都唔跳......

原帖由 ivan_00 於 2009-4-13 00:54 發表
我用過又唔覺特別好,我以前用佢既TrueBlue 450W之後用左一年就壞左,拎去整,check 左一個星期佢話無得整,換過隻新款既true power 480W俾我用到呢加都2年啦

但係兩隻牛d 電壓都係唔係好穩定既,係bios睇會跳,我個frd 既牛魔王都唔跳......

用緊Neo Power 650W
好正

ok,不過偏貴,如果我買,會揀cooler master,因為點計都平好多

True系列差d
用EA同NP都好好
出力好足而且靜
450W+以上先好買ANTEC
如果430W/380W果d唔洗用到ANTEC,都係浪費
睇唔到佢好處之餘又貴

剛買了EA650,大家評價都不錯

using TP3 550W=okay
但好多EM noise走出來,
如果你唔係玩EM sensitive ge野,eg:Hifi, radio, etc.
就冇問題

原帖由 ivan_00 於 2009-4-13 00:54 發表

小弟隻TRUE POWER 430W...大大話話都用左5-6年...
而家仲行得走得...算係咁...

原帖由 jeff_extergo 於 2009-4-13 01:40 發表
True系列差d
用EA同NP都好好
出力好足而且靜
睇唔到佢好處之餘又貴

OEM係TP好d wow
EA好似for低階
NEO都okay

跳係正常
Axtec算係穩定既la
牛x王平時唔跳,一跳嚇死你

原帖由 jeff_extergo 於 2009-4-13 01:40 發表
True系列差d
用EA同NP都好好
出力好足而且靜
睇唔到佢好處之餘又貴

好似差唔多火有80+嘅佢哋最平。