塊板.....

DFI MBD-LPUT790FXM2R AMD790FX/AM2+ M/B
呢塊板有冇貨?
同埋幾多錢?
用吾用到550be?
好吾好用?
因為jumbo冇得睇價錢所以係度問ching...
吾該ching

有冇貨同價錢問honnic。如果你唔熟dfi最好用返asus/gigabyte。。。

原帖由 leunggod 於 2009-6-11 22:19 發表
有冇貨同價錢問honnic。如果你唔熟dfi最好用返asus/gigabyte。。。

下,點解既?

原帖由 EMCsh 於 2009-6-11 23:38 發表

下,點解既?

因為bios好多settings,用唔哂又有d哂。。。加上DFI d drivers/bios updates出得慢。。。asus/gigabyte d會比較易用

原帖由 EMCsh 於 11-6-2009 06:37 PM 發表
DFI MBD-LPUT790FXM2R AMD790FX/AM2+ M/B
呢塊板有冇貨?
同埋幾多錢?
用吾用到550be?
好吾好用?
因為jumbo冇得睇價錢所以係度問ching...
吾該ching

M2R 應該 phased out 左
之前 腦場報告 有報告過 AM3 版本出左

504 again
Sorry

頂 , 又係 504....
Sorry

呢塊舊款790FX南橋係SB600唔值得用
真係要UT可以等下UT 790FXB-M3eH7
唔等得可以用DK 790FXB-M3H5
想用返DDR2仲有DK 790FXB-M2RSH
三塊都係SB750

原帖由 leunggod 於 2009-6-11 23:45 發表

因為bios好多settings,用唔哂又有d哂。。。加上DFI d drivers/bios updates出得慢。。。asus/gigabyte d會比較易用

-0-
thz你既解答,,

原帖由 dom 於 2009-6-12 00:30 發表
504 again
Sorry

-0-吾洗-]