想換板...用緊E8400,唔知點好

今日買左張4770,用3DMARK06 行test,CPU分數只係得2xxx分,e8400唔會咁雞呀嗎?
唔知關唔關塊板事,宜家用緊既係msi既p35 neo,好似唔係幾穩定。
本身火牛用緊enermax 420w。

究竟宜家有咩775板可以行e8400行得穩定d呢?有冇師兄可以推介下。
價錢唔好咁貴啦

E8400正常係2800分
你跑到幾多分出來?
3D MARK 06唔超的話,冇4核都唔會有3500分以上...

原帖由 ALANCH 於 2009-11-28 23:28 發表
E8400正常係2800分
你跑到幾多分出來?
3D MARK 06唔超的話,冇4核都唔會有3500分以上...

你又講得岩....我岩岩測試完CPU都係得2800分。
咁即係冇問題啦...

心理作用 想買玩具ja?

唔講唔覺雙核跑3dm 06咁低分

個分代表D乜? 唔係你買張卡用黎打機架咩?
你咁樣玩Benchmark 4770 根本都唔岩你

原帖由 tvgundam 於 2009-11-28 23:46 發表

你又講得岩....我岩岩測試完CPU都係得2800分。
咁即係冇問題啦...

我550BE 3.1> 3.625Ghz 先得 2930 ..

550BE <  E8400

原帖由 hkbaby 於 2009-11-29 15:54 發表

我550BE 3.1> 3.625Ghz 先得 2930 ..

550BE <  E8400

550BE is only around E8300 2.83Ghz

原帖由 實頭 於 2009-11-29 15:55 發表

550BE is only around E8300 2.83Ghz

nonono ...it's vs E7400