有冇人可以答我紅字既問題ar?? thx

用AM3 DDR3  我想要既板係最好唔好有CF 功能 對我冇用 唔要ONBOARD 顯卡... 最緊要超頻勁..
有乜選擇?

心頭好有呢兩塊....邊一塊好D AR???

仲有呢塊

點解技嘉個塊底板供電有成八個洞既?? 正常唔係得4個ga 咩?? 我火牛得兩個4pin 唔通要插晒佢??

人地自己話識咪OK囉....

基本功??? 我都算識點超既........知道d功能選項解咩..
軟硬大師 發表於 2010-2-22 19:50

你先學好what is 8 pin & 4pin 再上來學超頻吧 會給人笑的...
還有我建議你買Gigabyte會較好 ,ASUS D Bios一般

CHING 其實你咁多問題 又AMD又INTEL
問左幾個月 你有冇目標 方向買咩架
招搖仔 發表於 2010-2-22 20:48

955 BE LO 依家煩緊邊一塊板好..

CHING 其實你咁多問題 又AMD又INTEL
問左幾個月 你有冇目標 方向買咩架

睇你D問題...你連基本功都未有喎....點超啊??
淆底 發表於 2010-2-22 18:33

基本功??? 我都算識點超既........知道d功能選項解咩..

睇你D問題...你連基本功都未有喎....點超啊??

回復  kung92
冇記錯插曬4+4係好D =]
lyh1993 發表於 2010-2-22 17:23

哦..其實我都仲係度諗緊邊一塊板好..技嘉呢塊睇落唔錯..但係佢bios updata 左好多次..09年2月出..
反而華碩就比較少updata 呢塊板既bios 而佢係09年6月出... 真係魚與熊掌.....

回復 18# kung92
冇記錯插曬4+4係好D =]