有冇人可以答我紅字既問題ar?? thx

用AM3 DDR3  我想要既板係最好唔好有CF 功能 對我冇用 唔要ONBOARD 顯卡... 最緊要超頻勁..
有乜選擇?

心頭好有呢兩塊....邊一塊好D AR???

仲有呢塊

點解技嘉個塊底板供電有成八個洞既?? 正常唔係得4個ga 咩?? 我火牛得兩個4pin 唔通要插晒佢??

用AM3 DDR3  我想要既板係最好唔好有CF 功能 對我冇用 唔要ONBOARD 顯卡... 最緊要超頻勁..
有乜選擇? ...
軟硬大師 發表於 2010-2-21 20:13

你要770晶片組??只有一條pci-e 16 ...bios 設定未必有790fx晶片組主機版多喔!
要超頻勁....應選 790fx晶片組......不過一定有CF 功能

得770同790fx岩你@@
前者岩曬你架喇~只不過冇790fx超得咁勁姐

得770同790fx岩你@@
前者岩曬你架喇~只不過冇790fx超得咁勁姐
ivanpong 發表於 2010-2-21 20:55

770 超頻唔勁呢...

DFI LANPARTY DK 790X-M2RS/AM2+ 790X M/B HK$ 799
呢塊點? DFI出名超頻
http://lp.lanparty.com.tw/portal ... ormal&mode=view

我今日差D就買左ASUS果塊....

我今日差D就買左ASUS果塊....
Sun 發表於 2010-2-22 00:38

做乜咁講??? 5係有問題呀???

送你6個字

未學行先學走
問"最緊要超得勁"已經好可笑

回復 7# 軟硬大師

唔好意思, 唔係板有問題,

只係我想買但又唔想洗錢甘姐

DFI LANPARTY DK 790X-M2RS/AM2+ 790X M/B HK$ 799
呢塊點? DFI出名超頻
cello13814 發表於 2010-2-22 00:10

我要am3