[開箱] OCZ Vertex 3 MAX & i5-2400 @ Cooler Master Elite 370

剛剛從一位師兄度買咗隻全新SSD
心情極度興奮
因此第一次既開箱文(有點簡陋 又無評測) 所以希望師兄唔好見怪

片: http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150184207729856

最遲的miops開箱文!謝謝!

師兄小心! 如果個firmware係2.02就唔好update去2.06住, ssd邊好獲下http://www.hkepc.com/forum/viewt ... age%3D1&page=23

新買個d 已firmware 2.06了...

新買個d 已firmware 2.06了...
i_djinn 發表於 2011-5-30 19:13

哦. 咁師兄你隻點情況?

師兄小心! 如果個firmware係2.02就唔好update去2.06住, ssd邊好獲下
lwwk 發表於 2011-5-30 19:09

係呀
有呀個賣SSD俾我既師兄都叫我注意唔好upgrade個firmware

買個咁多風扇位既箱 但係又冇裝風扇 整埋塵網
點解唔買個細箱..?

哦. 咁師兄你隻點情況?
lwwk 發表於 2011-5-30 19:49

我隻就在 ocz 那邊..哈哈..
我都係睇緊, 見到 2.06 有問題,
新貨已轉成 2.06, 官網咪解決, 所以hold 住先..

買個咁多風扇位既箱 但係又冇裝風扇 整埋塵網
點解唔買個細箱..?
招搖仔 發表於 2011-5-30 19:57

果日成個場都無14吋既coolermaster 風扇賣...
不過暫時未加display card部機都仲好涼cpu:33'C 底板都係3x度左右, 所以風扇諗住遲得閒再後補

我隻就在 ocz 那邊..哈哈..
我都係睇緊, 見到 2.06 有問題,
新貨已轉成 2.06, 官網咪解決, 所以hold 住先 ...
i_djinn 發表於 2011-5-30 20:00

有冇試過bios set ide, 唔裝rst driver行?  我見師兄都係一裝rst就bsod  有時諗會唔會係i記玩野, 話哂同OXZ都係競爭對手, 唔抵得對手咁快出sf2,祇要driver做小小手腳就