有咩500W牛介紹

最近諗住換牛,請問有咩牛推介?最好列明型號同埋價錢。
PS:順便問一個問題,成日見到plus衣個詞,plus究竟點係咩?

ANTEC NE520C NeoEco 520W 80Plus 火牛 (紫色盒)        HK$ 490
ANTEC HCG520 High Current Gamer 520W 80Plus Bronze 火牛        HK$ 580

ANTEC NE520C NeoEco 520W 80Plus 火牛 (紫色盒)        HK$ 490
ANTEC HCG520 High Current Gamer 520W 80Plus Br ...
風吹草動 發表於 2011-10-6 18:44

HCG 520而家做緊$499~
超抵玩~

最近諗住換牛,請問有咩牛推介?最好列明型號同埋價錢。
PS:順便問一個問題,成日見到plus衣個詞,plus究竟點 ...
aubo867 發表於 2011-10-6 18:38

80plus係一個認證
輸出效率高過8成就有~
有分白牌 銅牌 銀牌 金牌
80% or above 白牌
85% or above 銅牌
87% or above 銀牌
90% or above 金牌

HCG 520而家做緊$499~
超抵玩~
gary0916 發表於 2011-10-6 18:48

唔係之前入左隻HIGH POWER