有冇人知邊度有依隻ANTEC cable management 既線賣? (6PIN)

唔知黃金有冇得賣?
THANKS

黃金應該無得賣
你打去代理Altech到問下啦

Altech Computers(HK) Ltd.
Room G, 7/F, Block 1, Kwai Tak Industrial Centre, 15-33 Kwai Tak Street, Kwai Chung, Hong Kong
Ph: (+852) 3187 4111
Fax: (+852) 3187 4122

黃金應該無得賣
你打去代理Altech到問下啦

Altech Computers(HK) Ltd.
Room G, 7/F, Block 1, Kwai Tak In ...
人中之龍 發表於 2011-10-7 16:13

岩岩問左 $20條
thanks

多謝師兄提供消息! 咁岩我都想買兩條! 而家用兩條4pin to 6pin出display 真係收極都收唔埋d線 搵日走上去買先

:funk: 岩岩check左原來altech星期一至五收5點 星期六收12點半 叫人點去 放工想去都冇得去啦

Altech搬佐去葵涌

回復 3# tommy1025

請問樓主:係唔係就咁殺上去買就得?定係要帶單?
小弟隻antec牛唔知張單擺o左去邊.

回復  tommy1025

請問樓主:係唔係就咁殺上去買就得?定係要帶單?
小弟隻antec牛唔知張單擺o左去邊. ...
ontrack 發表於 2011-10-7 22:00

佢話有現貨 不過我冇上去買
因為我買左條4PIN轉6PIN搞店左

幾個月前問altech買多一條antech火牛的sata電源線,
結果時間問題去唔到(收5點叫人點去...),
最後altech建議我去旺角某大鋪散買條線,
廿幾一條都ok,起碼唔使去到咁遠,時間又方便d

幾個月前問altech買多一條antech火牛的sata電源線,
結果時間問題去唔到(收5點叫人點去...),
最後altech建 ...
gbalucard 發表於 2011-10-8 07:34

師兄想請問下係邊間? jumbo?

唔知有冇pcie果條賣呢

thanks!

師兄想請問下係邊間? jumbo?

唔知有冇pcie果條賣呢

thanks!
DigiKo 發表於 2011-10-8 08:22

可能你真的要打去ALTECH問下邊間做到,
我之前都係打電話問ALTECH有沒有線賣, ALTECH叫我打去旺角某大鋪留比我, 放工先去買