我FD都買左塊針腳曲既版..咁就無左幾百..仲要慢慢等佢整

陣間好快有人入黎話係你初級會員....唔比你開聲架啦....
呢度既惡習黎,唔洗理班人,賊喊捉賊的

----------- ...
dcsyn12 發表於 2012-3-31 09:56 AM

好明顯, 有d打手上黎想"和諧"

好明顯, 有d打手上黎想"和諧"
JIMillim 發表於 2012-3-31 11:03

仲要樓主有埋圖都要話人打手文,而家做咩輸事呀?

ansonchung 發表於 2012-3-31 11:15 AM

遲d睇下有冇機會爆多d

陣間好快有人入黎話係你初級會員....唔比你開聲架啦....
呢度既惡習黎,唔洗理班人,賊喊捉賊的

----------- ...
dcsyn12 發表於 2012-3-31 09:56

話人打手個D...目的都十分明顯啦

話人打手個D...目的都十分明顯啦
KBatigo 發表於 2012-3-31 11:20

放低一句打手文就唔知去左邊,真係唔知邊個先係打手

我覺得有時係彩數既者啫.
我都有係漢科買野壞過整野, 幫朋友拎去做維修整個 Antec 牛火,  Asus VGA(最多) , CM 火牛... 有試過唔肯整把鬼火, 或者拖成個幾月, 但試過好Q快換比我.... 樓主節哀算喇, 有時可能代理都因為廠家問題, 如果唔高興咪唔好用個牌子囉.

不過呢個forum d 人係咪都話人打手, 唔理咩牌子咩代理, 總有一斑人出黎話打手, 我感覺只係賊喊捉賊... 跟本個堆就係打手黎.
樓主你以後都可能會背負呢個污名架喇

不過呢個forum d 人係咪都話人打手, 唔理咩牌子咩代理, 總有一斑人出黎話打手, 我感覺只係賊喊捉賊... 跟本 ...
Innofast 發表於 2012-3-31 11:30

我地呢D幫口既都可能俾人話我地係打手,我地都要小心D好

ansonchung 發表於 2012-3-31 11:15

support, 我諗呢度都仲有D 真正USER 係度想分享野, 唔好係咪都話人打手先得架.
呢D CASE , 其他代理同品牌都出現過架喇, 出埋圖都話人打手真係幾明顯知佢代表邊位了.