今日終於入手Asus P8Z77-V Pro (已補上圖)

今日真係慘= ="
番到屋企上唔到網手機upload圖又慢等到而家上到網即刻post下啦~~
可惜主板圖要後補~~老婆訓緊~~怕比人話-0-
先upload下張單先  明天補埋板d圖 仲有好想試下佢個wifi go 呢~~
可惜過幾日假期又要番大陸行清~~睇下明天有冇時間整唔整得好upload下D圖比大家睇!!

今日買板時又驚喜0.0去到去中央田話要板Asus Z77-V Pro啦!!係比錢個下佢竟然話我知送Ram0.0
當然呆左 咁我心諗Asus會送咩Ram呢~~唔會又係A-Data  Gameing呀= =因為我自己有對壞左4至5次
次次都係死單條所以怕怕A-Data  d  Ram   
點知個Sales拎對kingston即刻係心入面笑左下
好釆唔係A-Data者~ ( 因為本人壞得多所以冇心信者~~請大家唔好見怪只是小弟個人意見來 有咩得罪唔好意思 )

可能D圖有D唔係咁清唔好見怪~~ ( Wi - Fi Go!!  可惜仲未有時間試到應該最快星期3可以補上圖 )

如果唔超頻...追求用料靚同耐用...尼塊板買唔買得過?!

回復 2# underrock

其實唔超只係講用料我自己已經覺得好夠用了~~
但我等緊MAXIMUS V FORMULA因為呢塊有水冷好吸引~~

小弟只係新手
未夠班買尼塊玩家級既板
不過都祝CHing你早日得到心頭好!!

回復 5# 喬芬‧費曼高

唔可以咁講既師兄各有心頭好~~

我情願要對穩定既Ram都唔想要對成日要換既Ram ( 可能本人比較黑仔同親A-Data都死~~ 有多得罪請見諒下)

So呢個優惠間間鋪都做緊?

回復  喬芬‧費曼高

唔可以咁講既師兄各有心頭好~~

我情願要對穩定既Ram都唔想要對成日要換既Ram ( ...
一喜一 發表於 2012-4-5 07:55

RAM 已經唔算易壞都要死4-5次
睇黎師兄都算超級黑仔

回復 7# asking

呢個價應該係公價黎