岩岩拎左隻漢奸1200W開倉伏牛去左SSP ramboxs....

ramboxs個叔叔話幫我問下CM果邊有冇得換...
我問佢有冇得補$$整番,佢地話:一係有機會換過隻新,一係就冇.
叫我放低隻牛牛先
仲話我隻鬼牛$1080低過成本價千七
唔小心聽到tim
.......希望有得換la 雖然都冇乜機會換到,試下la,不過如果有得換,漢奸神早換鬼左la,駛乜揾水魚食左佢姐>_<
如果ramboxs唔換比我,惟有自己己換線lol
如果ramboxs換比我,我epc icon會改成 I love Ramboxs :)"

回復 21# georgekei

sorry lol c兄
我冇話你係打手,我知你一向都正義公道開,
尋晚beyond92 CM牛同480 個post 其實係我個fd叫我用佢AC開post,
佢話明"XX PM 壓價",咁我咪照打lol......點知又比c兄你
你有超多post,我未揾唔到"漢奸牙齒印",你話有咪有lol,我會唔懷疑你昆我的.

回復  georgekei

賣家亦要要小心,清楚及明白,承擔當中可能賣伏野昆水太深而被人post出泥嘅風險. ...
bcys 發表於 2012-4-7 20:58

点解我覺得你好似講緊我係漢奸啲人或佢嘅打手!你有誤會就可睇下我舊post , 我都跟漢奸有不少牙齒印,你今次事件我只係以事論事

回復 17# georgekei

賣家亦要要小心,清楚及明白,承擔當中可能賣伏野昆水太深而被人post出泥嘅風險.

便宜莫貪

回復 12# 肥寶

我作Q2,3. 作到1999咁

希望ramboxs有得換比我,唔換都唔怪得佢,要怪都要怪漢奸.
話時話,我張R4E仲比漢奸"騎劫"左去大廠整,話唔定佢D打手見到我D post,火起上泥屈多我幾百蚊贖金....

回復  georgekei

漢奸明知露線冇講清楚 同長X地產馬on山新樓盤開門出馬路個case有乜分別
     ...
bcys 發表於 2012-4-7 20:35

係人都知個幾日所畏盤點清倉就係將啲過時、RMA 過、display 或退件放晒出嚟,買家緊要小心驗清楚及明白、承擔當中嘅風險架,唔係洗鬼平咁多

買隻牛都吾睇凊楚d線位就真係有點......
話時話當日買左3件板有兩件要上返漢4.已經好似驗屍官咁,但 ...
pc2366 發表於 2012-4-7 20:34

電子產品有內傷就無計啦!學你所講,當你係現場好似係超級市場同啲師奶爭特價品咁,掃番嚟仲有大把時間你放大驗屍,之後先科水,咁都睇漏眼,怪得邊個

回復 13# georgekei

漢奸明知露線冇講清楚 同長X地產馬on山新樓盤開門出馬路個case有乜分別
    冇講清楚就下下推比消費者自負責任,唔好以為咁做就美化左昆人嘅行為

原來當日漢奸有人攞住刀架係你頸邊迫令你買嘢
georgekei 發表於 2012-4-7 17:50

買隻牛都吾睇凊楚d線位就真係有點......
話時話當日買左3件板有兩件要上返漢4.已經好似驗屍官咁,但都係乃野