[開箱] 白色機箱是要找個白色令牛的!

上回提要:http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1771107
上次好智障地硬上TPQ-1200 OC上去...之後真係後晒悔...
始終真係太大舊...換反隻正正常常的比隻PS07-W襯反佢啦!
今次睇中咗佢...白牛!

NZXT的HALE 90 1000W 白牛!

市面上白牛好似冇咩選擇
而NZXT HALE 90就係少數嘅令白牛!
隻野由SUPER FLOWER代工做
單路12V設計, 最高去到83A!

配件就有包模組線, POWER線, 仲有四粒手檸跟埋! 好方便

扁線設計好方便走線

上機後...用反空冷...之前chiushing01師父的VX!
下次加反幾把白色風扇比佢!

多謝收睇!

唔使1000W掛
用細火數D細隻D唔會好D咩

未check入黎之前都估到係呢個brand,但估唔到係1000W

白色機箱仲要mATX,白牛仲要有1000W。

回復 1# lkl0120
呢隻既野晨早都有啦
HALE 90 1000W.jpg

行咩config要上到1000W

i use this 650W only

呢個MATX 又可以放13"+ 長既卡
高階卡以上玩 SLI / crossfire 都要 1000W啦

單卡雙RAM行1000W牛牛

VX 裝兩隻白蝠就perfect嘞!!