Foxconn Z77A-S 沒有聯強 label

我買了 Foxconn Z77A-S 沒有聯強 label or 聯強保固標籤
但是送 AData Gaming Series DDR3-1600 Pack 有聯強 label.
怎麼知道 Foxconn Z77A-S 是聯強貨?
Is it normal?

送 ADATA 1666 RAM

送 AData Gaming Series DDR3-1600 Pack

正常~ 我先買FOXCONN G45底板也是沒LABEL
可以打去聯強CHECK 到的

我上個月買左塊Intel原廠板, 一樣冇聯強保固標籤係板, 但就有聯強label係盒.

盒也沒有聯強LABEL
僅有China only Foxconn warranty card
正常?

盒也沒有聯強LABEL
僅有China only Foxconn warranty card
正常?
adonisleehk 發表於 2012-4-10 20:18

正常
而家聯強代理既Gigabyte都唔貼label
佢有S/N資料check到係咪佢地保

正常~ 我先買FOXCONN G45底板也是沒LABEL
可以打去聯強CHECK 到的
akiro 發表於 2012-4-10 14:31

我打去聯強,他們找不到序號,等待他們答覆有沒有保養.
有冇人買了Foxconn Z77A-S 盒也沒有聯強label的?

我打去聯強,他們找不到序號,等待他們答覆有沒有保養.
有冇人買了Foxconn Z77A-S 盒也沒有聯強label的? ...
adonisleehk 發表於 2012-4-11 12:53

你瀨野了,十成係水貨!算啦!禁平,壞咗買過塊啦!

我買了 Foxconn Z77A-S 沒有聯強 label or 聯強保固標籤
但是送 AData Gaming Series DDR3-1600 Pack 有聯 ...
adonisleehk 發表於 2012-4-10 13:10

我個盒z77 d3h 貼紙貼係盒面度