有錢買mon冇錢買機??
同埋粒3850係我fd用(我幫佢出),e+打機都唔錯
lcska02nkc 發表於 2012-10-3 20:08

你覺得好出奇定點?

其實a10 已經相對冇咁水魚, 上一代a8 仲

你指買最平果種得2 phase CPU供電果d $3xx B75?

祝你好運
qcmadness 發表於 2012-10-3 20:07

我塊B75好像是4+1供電..我又唔超唔打機..夠用啦~~
不過乜有出過2phase供電既B75嗎? 我塊版為左4條ram搞到都要買$5xx, 2條slot可以平一舊

我會點揀 A6-3670k
freebird 發表於 2012-10-3 20:07

我會等Trinity A8 or A10....haha

我塊B75好像是4+1供電..我又唔超唔打機..夠用啦~~
不過乜有出過2phase供電既B75嗎? 我塊版為左4條ra ...
炎冬 發表於 2012-10-3 20:16

人地要$16xx做到HD7750, 仲要加埋G530, 咁板肯定會係平野
$3xx果d係2 phase only

其實a10 已經相對冇咁水魚, 上一代a8 仲
uwantwant 發表於 2012-10-3 20:15

慘得過HD4000仲慢過舊A8...

65W ITX不知幾一流

慘得過HD4000仲慢過舊A8...

65W ITX不知幾一流
qcmadness 發表於 2012-10-3 20:18

咁fps 10係慢過fps 11, 唔可以話你錯

人地要$16xx做到HD7750, 仲要加埋G530, 咁板肯定會係平野
$3xx果d係2 phase only
qcmadness 發表於 2012-10-3 20:17

B75邊塊3xx咁平
H61呀?

BTW, 好似又唔洗三舊買板喎...
ASRock B75M R2.0 B75,DDR3,LGA 1155,USB3.0,SATA3 6Gb/s,M.ATX M/B
數量:         價錢: HK$ 490       
HIS HD7750 iCooler 1G GDDR5 DP/DVI/HDMI PCI-E 顯示卡
數量:         價錢: HK$ 770       
Intel Celeron G550 (2.6GHz, 2M Cache, LGA 1155, with HD Graphics) CPU BOX 盒裝
數量:         價錢: HK$ 379       
總數量: 3        總數: HK$ 1639