[其他] 腦場遊記

今日去咗深水埗腦場,唸住買amd 1700,asus x370 pro,同corsair 3200mhz led燈 ram,
早去,唔算多人,揸住手機睇 price.com,揾到間話有 amd 1700 同asus x370 pro但要現
金價,ok 去撳機,上返去時再問ram有冇貨,睇都唔睇話冇貨,cpu也冇貨,5分鐘來回時間就......
腦場生意真好做.
睇睇錶 13:xx多,拿拿林過旺角揾嘢食再去電旺走轉,jumbo一次買到想耍嘅嘢,仲有驚喜價

裝好機4開 天堂玩玩試試,cpu 3.6ghz同ram 2933mhz,暢順滿意

恭喜ching玩新野

我都想砌部AMD 可惜itx版太少 同未有APU  好似蝕咗底版d HDMI 插口

回覆 1# kf

驚喜價?平左幾多?

針寶買野真係平, 不過自己就好少去買

今日去咗深水埗腦場,唸住買amd 1700,asus x370 pro,同corsair 3200mhz led燈 ram,
早去,唔算多人,揸住手機 ...
kf 發表於 2017-7-19 02:45

樓主4開<天堂2>?
<天堂2>咁好玩咩?

廣告多過乜 , 開箱通常唔出單

代理賴皮一定見單

粒CPU唔似行貨

回覆 8# tsoi923

只要唔係假貨就得,felton 都係代rma

回覆 6# nnd

佢鍾意就得. 況且我想升都未必得. 目前問THREADRIPPER甚至NAPLE.