堅野?未用過京東 今晚上去玩下先
iloveps2 發表於 2017-7-24 16:41

二手東都玩

話咁嚇人
tsoi923 發表於 2017-7-24 18:18

Google下二手東,玩開人人都知

不停講二手果班根本無係京東買過野

京東係大陸口碑比任何一間電商都要好, 好多人貴少少都情願係佢度買

...
gundamdxhk 發表於 2017-7-24 18:56

二手東的貨有明顯特色呢個有玩過都知,由其現在仲打正牌2JD

唔好買 千祈唔好幫襯Amazon 京東 天貓 淘寶 蘇寧 國美任何一間網店
佢地全部都係二手翻新假野(除左洋垃圾) ...
gundamdxhk 發表於 2017-7-24 20:23

人地二手翻新個價同一手個價有分別仲要寫到明

唔似二手東有散熱膏的CPU同我講一手

ching其實你做咩hard sell二手東, 有上網買野的人都知二手東咩貨色, 二手東現在都唔似以前強調自己一手, 佢自己都半推半就認左二手東

我叫你唔好買 你又話hard sell, Amazon呢排先比人爆賣"翻新"RYZEN
地球好危險架 ...
gundamdxhk 發表於 2017-7-24 21:58

地球好危險架

你連人地新聞講咩都無睇清楚,商家賣RE-Mark CPU,直情係假U

二手東太出名Ching你點護都係無意義,加上EPC都唔小人中扣

唔係我點解要講"翻新"呀 天才
gundamdxhk 發表於 2017-7-24 22:24

下次睇清楚呀天才

不過最近二手東有部份電子產品開始無左"七天無理由退貨",勇士呢

我講緊香港, 香港有幾多人用paypal? 你行哂成個銅鑼灣都唔知有無一間.
我講緊既微信支付, 支付寶,  ...
iloveps2 發表於 2017-7-24 22:35

paypal其實香港好多人用,只係網上買野多,本地真係唔多見,反而支付寶香港本身好多店舖都可以使用同有折扣,例如百佳上個月用支付寶都有折扣回饋

你要諗下香港有幾多做零售既人係絕對唔想人知道大陸買野, 尤其係電腦野
有部份產品可以平過香港咁多 ...
marcuschan 發表於 2017-7-24 23:56

EPC到ching買開電子野多,二手東電子野個名唔係吹出來

話說

早兩日我響淘寶想話搞個實名認證

回鄉證好似搞到了

定係搞唔到我取消左呢?

唔太記得

但係今日 ...
-13- 發表於 2017-7-25 00:37

轉頭試下先,呢單野都整死好多代沖