[其他] usb 藍牙傳輸器

is 藍牙傳輸器 can connect any 藍牙 device, such as speaker/mouse/keyboard/phone?

thanks

is 藍牙傳輸器 can connect any 藍牙 device, such as speaker/mouse/keyboard/phone?

thanks
kitnba 發表於 2017-7-25 16:09

有無相?
藍牙傳輸器是否指插電腦用的?  定係音頻轉藍牙去帶藍牙的DEVICE?
如果係插電腦用的那款, 基本上可以接任可的藍牙DEVICE

thanks
kitnba 發表於 2017-7-25 16:09

我用緊個TB 買的receiver, 連到手機、小米遊戲手制、鍵盤
SIZE 同普通鍵盤果D receiver一樣咁細粒, 但乜都連到

不過windows 10 好易撞driver

買隻靚D BT receiver, 好平

正常大家跟標準就應該咩都連到

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - Android

我剛剛買咗隻CRS 4.0,DESKTOP用連耳筒都有問題,都唔佑咩事

我剛剛買咗隻CRS 4.0,DESKTOP用連耳筒都有問題,都唔佑咩事
jeffywm 發表於 2017-7-26 20:02

耳筒連電話咩事都無,連desktop 會斷斷下,已經換咗2隻唔同品牌既USB都係咁

jeffywm 發表於 2017-7-26 20:02

所以話買隻靚

耳筒連電話咩事都無,連desktop 會斷斷下,已經換咗2隻唔同品牌既USB都係咁 ...
jeffywm 發表於 2017-7-26 20:05

試下水牛牌

手指係咁上下,無intel無q牌,9成係台灣chip,無driver,driver有問題..
幾隻假日本牌子,又貴又無用,同19蚊個隻係一樣,大陸名牌59蚊個隻都係一樣..