[電源器] 維修FSP 火牛,請問代理係邊間

有隻FSP SFX 450 仲有保,請問代理係邊間,謝謝

kin1111kin 發表於 2017-7-30 20:27

fb搵 euromaxxi

但係間野辦公時間好短

最好預先問有冇貨同約時間

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - Android

回覆 2# bhkk00

謝謝

kin1111kin 發表於 2017-7-30 20:27

好彩唔係好遠

間代理好細,我午飯時間攞上去,佢話冇預約要等貨返先有,跟住問佢有冇白金牛的S ATA電源線,佢竟然話去返買牛間舖叫佢哋定
约五點佢打電話來話有牛返,叫上去攞,服務算o K,好過好多大代理,如之前有預约一换一真方便

都唔錯啦半日就可以一換一

間代理好細,我午飯時間攞上去,佢話冇預約要等貨返先有,跟住問佢有冇白金牛的S ATA電源線,佢竟然話去返 ...
kin1111kin 發表於 2017-8-6 16:24

隻壞牛佢地係即場 check?
會唔會 check好耐?

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - Android

間代理好細,我午飯時間攞上去,佢話冇預約要等貨返先有,跟住問佢有冇白金牛的S ATA電源線,佢竟然話去返 ...
kin1111kin 發表於 2017-8-6 16:24

有得换,幾好

上次上去得1個人係度,不過最好一定要打電話上去約,如果唔係就要走多轉
因為估計佢地唔多keep貨係office,我上次打電話約完,佢有貨先拎上去一換一,都冇check壞乜,淨係問一問