[保養相關] 張單甩咗色,SuperTalent ram保養(by imicro)還有保嗎?

條ram有盒,但張單"梅"咗,見唔到產品名,只有價錢
是imicro保養的
想問有沒有師兄試過呢問公司仲會唔會做到保養?

呢家買電子產品真係好搵笨,張單短則半年,長則1年就會無哂D字,
我買之前會盡量叫佢用手寫多一張,避免日後要保吾認數。

唔使單,帶條ram連盒上去就得

我整過啦果個imicro,
我兩條DDR3 雙面連heatsink
帶你有既野盒+RAM,
佢會帶你去個房填野,
之後就同你收左佢,等佢個9月
等電話拎番件貨
肯定無一換一服務

等成個幾月番黎,用兩用,又係壞既,
即刻扔_左佢
哂時間哂車錢
而後imicro既野一定唔買

呢家買電子產品真係好搵笨,張單短則半年,長則1年就會無哂D字,
我買之前會盡量叫佢用手寫多一張,避免日後要 ...
頂硬上 發表於 2018-2-4 23:23

謝謝回覆
我下次試下影印+電話映低,唔叫店舖寫了,9成9會西臉

唔使單,帶條ram連盒上去就得
kcto 發表於 2018-2-4 23:27

謝謝回覆
試下帶上去,而家ram價太高了

帶你有既野盒+RAM,
佢會帶你去個房填野,
之後就同你收左佢 ...
說不出的話 發表於 2018-2-4 23:40

謝謝回覆
都要試下話晒而家ram價咁樣

平Ram 我買隊牌

帶你有既野盒+RAM,
佢會帶你去個房填野,

等9個月?!

帶你有既野盒+RAM,
佢會帶你去個房填野,

我自己同G.Skill RMA由攞RMA Code到收回新RAM都係兩個星期時間。

條ram有盒,但張單"梅"咗,見唔到產品名,只有價錢
是imicro保養的
想問有沒有師兄試過呢問公司仲會唔會做 ...
apply53 發表於 2018-2-4 23:19

冇錯, 而家啲慳錢得佢, 自動退色.
不過應該仲有少少字喺面, 仲睇到嘅.
佢夠膽唔認?!

等個"嶋"月, 即係超過一個月
你開定POST岩架啦,代理職員長MON HKEPC,
開定有保障,特別優待