[其他] 黃金有冇 CSR USB Dongle 賣?

好少少既,最平賣幾多錢大約?

邊到會有人想買csr架,,福x 15蚊個d,扮日本牌子個d,全部都係csr,csr無好...
driver會過期...

csr 有apt-x (好似係)

回覆 3# ICQ人

Qualcomm 先係aptx 原生,電腦如果用csr 4.0果d ,delay 2秒
https://www.ebay.com.au/urw/ORIC ... -reviews/1840354363

csr 4.0 又唔支持ds4 for windows ,講明唔會支持,delay..即係ps4手制..xbox one 3代手制..都一樣..
http://www.emucr.com/2018/02/ds4windows-v14112.html

回覆 4# god_md5

好似Qualcomm買起左CSR成間公司喎

回覆 5# ICQ人
係呀,但qualcomm有windows update 原生software
csr 用返csr自己外賣software,但可以用有問題既aptx,本身個外賣software好多野都連唔到..無software支持..個csr晶片仲係2003年用到依家..街買個d csr全部都係4.0 ,唔係收買後先出係4.1
qualcomm出到4.0咋..之後跳左去5.0,都係用csr 2007年既新技術..

回覆  ICQ人
係呀,但qualcomm有windows update 原生software
csr 用返csr自己外賣software,但可以用有問題 ...
god_md5 發表於 2018-2-24 21:29

我冇咁多位ching講得咁複雜專業,我只係用黎連藍牙耳機聽歌、睇戲咋。

我而家用緊TB 返黎嘅接收器, 好似2X人仔, 因為功能/接收比較強(可以連絕大部份藍芽device)
而家用黎連小米遊戲手制, 再加個模擬器變Xbox360手制, 無論接收反應各樣都十分完美, 絕對爽

我而家用緊TB 返黎嘅接收器, 好似2X人仔, 因為功能/接收比較強(可以連絕大部份藍芽device)
而家用黎連小米 ...
kennyleunghk 發表於 2018-2-26 11:51

抵玩,正呀!

我冇咁多位ching講得咁複雜專業,我只係用黎連藍牙耳機聽歌、睇戲咋。 ...
g4compu 發表於 2018-2-24 22:34

就係聽歌先緊要
冇aptx音質差好遠
同埋csr usb dongle個人經驗唔太穩定, 唔好話聽歌, 就算藍芽mouse都會間唔中窒下