[產品資訊] Asus vanguard b85懷疑陣亡,有冇邊隻平少少既代替品?

急用。。。

via HKEPC Reader for Android

Asus vanguard b85 5年保喎,
急用既去2手區執塊1150板頂住先

Asus vanguard b85 5年保喎,
急用既去2手區執塊1150板頂住先
bihari 發表於 2018-3-6 12:29

我唔記得幾時買嘅,係唔係應該未過保?要唔要單?

我唔記得幾時買嘅,係唔係應該未過保?要唔要單?

via HKEPC Reader for Android ...
sweaty 發表於 2018-3-6 12:34

1150 板最早都2013年6月, 點計都未過掛, 拎上漢4啦

1150 板最早都2013年6月, 點計都未過掛, 拎上漢4啦
bihari 發表於 2018-3-6 13:09

使唔使有單架?另外會即時處理定係擺低幾日再攞番?

via HKEPC Reader for Android ...
sweaty 發表於 2018-3-6 13:45

有網上登記及有盒就唔洗單。

sweaty 發表於 6/3/2018 13:45

最好有單,否則查S/N都得

有網上登記及有盒就唔洗單。
eddychoy04 發表於 2018-3-6 13:59

跟埋個盒掉咗,以為一早過咗保

最好有單,否則查S/N都得
A君 發表於 2018-3-6 14:04

可以查sn 就得喇。。 唔該哂

原來觀塘有利中心只係提供交收服務?有冇邊樹係直接d 架?

//原來lunch time先係