[產品資訊] [窮x煩惱] B360 底板有冇消息幾時開賣

事源
https://www.hkepc.com/forum/view ... &extra=page%3D1

塊z370條pcie 1槽壞x左
拎去保要等一個月 已經嬲
想買過塊見最平仲係得微x果塊

反正都無得1換1 諗緊不如用住pcie-2 黎頂住先 頂到佢出平價板先再換
有冇ching知h370 b360 幾時見街?

*改返d粗口先

之前話2月
講講下變左3月
講講下又變左4月

事源

塊z370條pcie 1槽壞x左
拎去保要等一個月 已經嬲
想買過塊見最平仲係得微x果塊

反正都無得1換1 諗 ...
dogdog01 發表於 2018-3-7 13:58

上淘記搵啦 全部舊主板 加入微碼之後都支援8XXX D CPU 唔會有BUG 好似話H110都支援

上淘記搵啦 全部舊主板 加入微碼之後都支援8XXX D CPU 唔會有BUG 好似話H110都支援 ...
devilcat1 發表於 2018-3-7 16:36

現時確實成功只係粒8100,咪講成個8系都用到
而且86/87k 大食好多,舊板真係認到粒U,供電都唔夠頂

via HKEPC Reader for Android

現時確實成功只係粒8100,咪講成個8系都用到  
而且86/87k 大食好多,舊板真係認到粒U,供電都唔 ...
yohoman0000 發表於 2018-3-7 17:14

師兄 你係有真實數據定自己諗出黎架先?

我見人地就咁賣啦

再者4箱供電就夠100W用啦 邊有可能唔夠供電

7代死貨都未清晒,出埋300系H同B,咁七代仲駛賣。

回覆 4# yohoman0000

ching用緊8600k 有邊塊抵玩舊板可以山板充炮艇頂住先?介紹返

師兄 你係有真實數據定自己諗出黎架先?

我見人地就咁賣啦

再者4箱供電就夠100W用啦 邊有可能唔 ...
devilcat1 發表於 2018-3-7 17:22

https://www.chiphell.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1830208&extra=page%3D1&page=1&mobile=2

有人賣代表一定用到?
咁同買六合彩有咩分別?

via HKEPC Reader for Android

之前話2月
講講下變左3月
講講下又變左4月
doggiestyle 發表於 2018-3-7 16:34

有排啦,邊會咁早
啲舊貨太多,市場根本消化唔嚟

回覆 8# yohoman0000

聽聞“屏蔽”兩個 pin + modded bios