[電腦組合] 平砌雙E5-2650L

俾同事挑起條筋,兩條友一齊淘咗CPU呀,RAM呀落黎砌

今次主題係最緊要平!

2x E5-2650L (QS)             RMB 450@
Asus Z9PA-D8                   RMB 1470@
4x 16G DDR3 ECC 1866     RMB 420@
2x 英斐 纯铜管CPU散热器     RMB 55@
遊戲風暴 星空3                   HKD 210@
Maxxon E630 火牛             HKD 240@
舊GTX-970
舊256Gb SSD

連埋運費雜項大概$5700有找

Maxxon E630 火牛 好唔穩陣wo

base 1.8 最大2.3
日常夠唔夠用 ?

Maxxon E630 火牛 好唔穩陣wo
btx880 發表於 2018-3-8 14:14

應該唔會著火就ok,兩隻U都用好少電,就算唔足火都應該夠用

base 1.8 最大2.3
日常夠唔夠用 ?
crackong 發表於 2018-3-8 14:16

唔打機應該夠嘅

我都想話2650 打機會中伏 再加上依加D GAME 最大支援8核 如果我係你就 唔好同個FD講 靜靜雞退左兩粒2650佢 換2670 等佢自己用2650

2670打機黎講叫做岩岩夠  其他性能就完秒I7 8700

應該唔會著火就ok,兩隻U都用好少電,就算唔足火都應該夠用
joe0joe 發表於 2018-3-8 14:19

牛我覺得要買大廠    Maxxon 真係好唔穩陣  240$  630W  你知咩料啦

同埋隻牛都有小小離地 海盜既TX750 半模牛 淘記賣188 人仔  仲平過你哥隻

同埋隻牛都有小小離地 海盜既TX750 半模牛 淘記賣188 人仔  仲平過你哥隻
devilcat1 發表於 2018-3-8 14:26

好似係舊㗎喎

好似係舊㗎喎
joe0joe 發表於 2018-3-8 14:34

佢上面自己寫240既............我覺得佢隻牛有小小唔岩數