[主機板] 底板支外接wifi棒甩咗個針頭,係咪一定要上代理搞定求其落黃金都買得到?

如果落腦場可以買得返,係咪啱size就得,同埋要幾錢到?謝謝。

SSP有轉插買, 天線野果間

樓主。。。
傑洛 發表於 2018/9/24 19:00

咁少事洗唔洗另外開POST搞大佢​...
我話要而甩底就話姐...

我諗應該喺通用的標準接口掛?

就算我搵間尺量度,差 0.5 mm 也是得物無所用 ...
傑洛 發表於 2018-9-22 20:06

ching我岩用啊...
可否割愛....

另外樓主 我有你圖中果2支...

底板WiFi清一式SMA,邊駛擔心,有如問緊Sony MicroUSB/TypeC線用唔用到落Samsung機一樣。
WiFi仲會用N Type頭,不過應該唔會關你事。

條柱望落大過我嗰條,唔知插唔插得落,定係底板全部wifi棒接口都係清一色大細? ...
Vista 發表於 22/9/2018 19:06

我諗應該喺通用的標準接口掛?

就算我搵間尺量度,差 0.5 mm 也是得物無所用

請問啱洗嗎?

喺嘅話我放落 A shop 度,不過取件的人要付小小的 A 費
傑洛 發表於 2018/9/21 20:42

條柱望落大過我嗰條,唔知插唔插得落,定係底板全部wifi棒接口都係清一色大細?

樓主失咗蹤,

可能喺 wifi 棒甩晒上唔到網

請問啱洗嗎?

喺嘅話我放落 A shop 度,不過取件的人要付小小的 A 費
傑洛 發表於 2018-9-21 20:42

Ching 好人