[保養相關] 有人又買左二手假U...

買左1500蚊(應該係8代I7),代理問要唔要幫手報警,條友話都追唔返話唔報   

好痴線,大家上肥花真係要小心 。

有單(我估係copy單,大量供應嗰隻。)

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

聽到張單購買日期係2018年7月,大家小心   

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

在所有2手平台都要小心

在所有2手平台都要小心
A君 發表於 2019-1-31 10:54

A sir 講得岩。

真係冇仇報

買左1500蚊(應該係8代I7),代理問要唔要幫手報警,條友話都追唔返話唔報   

好痴線, ...
11133034 發表於 2019-1-31 10:45

除非個騙子不停呃人,否則警察唔會因為1000幾蚊做野

好痴線, ...
11133034 發表於 2019-1-31 10:45

追唔返,所以唔報...

咪變相放任D罪犯囉, 其實就係懶

追唔返,所以唔報...

咪變相放任D罪犯囉, 其實就係懶
s84292 發表於 2019-1-31 11:00

唔知,事主不是我。

除非個騙子不停呃人,否則警察唔會因為1000幾蚊做野
yoyo348 發表於 2019-1-31 10:59

唔熟法律。

俾人呃警察都唔做野?其實算唔算詐騙?

回覆 8# 11133034 佢地會話私人商業紏紛 叫你自己解決 無案

回覆  11133034  佢地會話私人商業紏紛 叫你自己解決 無案
Freak 發表於 2019-1-31 11:08

So sad

大家小心