[主機板] mini ITX Motherboard for i5 3570

大家好,新年快樂,祝大家心想事成。
小弟有一粒係櫃底搵出黎既舊CPU,i5 3570。
依家小弟諗住砌部機仔放係廳 B 下 A 片,其他件都有,
想問下各位有咩老母板推薦比依粒CPU。
要求要有onboard wifi 的。

謝謝各位。

大家好,新年快樂,祝大家心想事成。
小弟有一粒係櫃底搵出黎既舊CPU,i5 3570。
依家小弟諗住砌部機仔放係 ...
hellomobile 發表於 2019-2-12 11:04

推薦俾您都未必搵到啦 1155
另外當年on board wifi card都未有AC, 用黎BT慢到傻
建議都係要另購

CHING可以二手徵求區試試

全新又係難搵啲既,但我睇過二手區好似都冇乜人放 LGA1155既 mini ITX 板,所以先黎問下再諗住出去搵搵。
Onboard wifi 其實都係想方便上網,真係太慢可能都會插番lan port.

推薦俾您都未必搵到啦 1155

CHING可以二手徵求區試試
killer699 發表於 2019-2-12 11:28

Taobao啦 有 z77 h75

via HKEPC Reader for Android

謝謝你呀,咁你有冇邊間有信譽既淘寶店呀? 冇淘開。

Taobao啦 有 z77 h75

暴走呆喵 發表於 2019-2-12 17:44

淘佬 應該有 你話信譽 都係睇佢留言 自行判斷 一兩年前淘過塊 acrock z77 itx 底板 用到宜家都冇問題 不過淘佬野 你唔好諗有保養同配件跟