到時搵你幫手
yick 發表於 2019-3-26 23:20

幫咩手?

起機~
yick 發表於 2019-3-26 23:48

自己黎都得啦!

乜你做那間公司用繪圖級MON垃圾級主機
goom 發表於 2019-3-29 13:16

咁應該用咩mon,咩主機先唔垃圾。

用Amd好多煩野例如有d Software會出error

via HKEPC Reader for Android
coffeeaddict 發表於 2019-4-4 07:36

照你咁講AMD 咁唔掂,咪晨早收咗皮,執咗!
Zen 2 可能好過Intel,平過Intel。
只可以話AMD d Software冇Intel 咁好優化。

咁講啦,即係software公司問題,冇去優化AMD,
可能AMD冇比$ software公司去優化,包括M$

有咩bug?

上面windows已經係好例子
I am not going to forever loop
coffeeaddict 發表於 2019-4-5 08:36

呢個係windows問題,intel 咪一樣!
https://support.microsoft.com/en ... 10-update-kb4490481

等ryzen 再普及d...........
你慢慢等
coffeeaddict 發表於 2019-4-5 10:14

唔洗慢慢等,今年7月7日出Zen2,intel 真係要慢慢等

INTEL先入為主咗咁多年,AMD 2017年先嚟驚,
得果2年有20% market share 已好好成績,轉虧為盈
仲要攪到INTEL 陣腳大亂,今年都出唔10nm

12 核對普通用家,  真係OVER KILL 了
yick 發表於 2019-4-5 22:31

錯!在EPC 12核只是文書機。