哇,打機買左真係中伏
sochai 發表於 2019-7-7 22:31

要改手動超, 等BIOS upgrade解決
利申: 我訂左

3600x boost有bug, 打打下BFV會去左single core boost
kcthomlau 發表於 2019-7-7 21:49

Battlefield V 和 GTA V 係今代 AMD 最大弱點...

Battlefield V 和 GTA V 係今代 AMD 最大弱點...
akymakr 發表於 2019-7-7 22:36

https://youtu.be/nqwZeUeYW-A?t=816
只係boost問題, 唔係硬傷

只係boost問題, 唔係硬傷
kcthomlau 發表於 2019-7-7 23:01

我用緊r7 2700都有SHUTTING LAG
唔知咩問題
真係AMD 不了

我用緊r7 2700都有SHUTTING LAG
唔知咩問題
真係AMD 不了
sochai 發表於 2019-7-8 00:05

我都係2700手動oc 3.8g,乜事都無

啲測試無去試關掉 HT 問題是否存在
孤兒仔 發表於 2019-7-8 01:17

我到手再試,不過條片果個似乎嬲嬲地amd唔俾u板佢test, 睇落似intel粉

我到手再試,不過條片果個似乎嬲嬲地amd唔俾u板佢test, 睇落似intel粉
kcthomlau 發表於 2019-7-8 06:27

快啲開箱想睇下

X570 d 板幾時有得賣?
想要MATX 但Asus 好似冇

我都係2700手動oc 3.8g,乜事都無
kcthomlau 發表於 2019-7-8 06:24 AM

可能set錯野 我用2700x而加夏天 都lock左係1.25v行3.85都無事 仲要開左Cnq好正常好涼

via HKEPC Reader for Android