[產品資訊] 請問大家如果去鴨記買一個類似火牛要約幾錢?

請問如果鴨記買一個類似火牛,5.5mm插頭,加一條三腳電源線插,究竟大約要幾錢?

因之前賣左套設備俾人,隔左五年後佢搵番我話壞左火牛,咁我話我仲有一個新可賣俾佢,但佢嫌貴! 想大家先俾個中肯意見,究竟在香港鴨記買,大約幾多錢一個先為之合理?

稍後我會開估我究竟開佢幾多錢價,thx

幾草野之麻

幾草野之麻
168bbs 發表於 2019-3-5 11:58

三草野又係幾草,九草野又係幾草,請問師兄幾多草?

你入鋪買同起街邊買, 有無盒都差幾草啦, 街頭街中間買個拖板都差2草啦

你入鋪買同起街邊買, 有無盒都差幾草啦, 街頭街中間買個拖板都差2草啦
168bbs 發表於 2019-3-5 12:04

咁請問入鋪買有盒,跟三腳電源插頭,你又認為值幾錢?

起碼收 hkd $40
我會找二腳 2手 , $20

咁請問入鋪買有盒,跟三腳電源插頭,你又認為值幾錢?
smartlam 發表於 2019-3-5 12:38

如果買一手, 大約6草-8草

如果買一手, 大約6草-8草
168bbs 發表於 2019-3-5 14:31

我店鋪收佢 $100元有盒原裝匹配,個客話好很貴,原來我賣 $150元,因佢係六年前舊客,見佢買過野就盡量平俾佢,但佢喺電話 R 咗我半小時唔肯收線,我話大家好似情侶咁唔收線冇意思,既然你話鴨寮街平,我叫佢盡量唔好幫襯我買! 坦白講我都唔想賣俾佢,因為好多年前佢買過野,但話火牛壞咗,但果件產品停咗產我又冇賣好耐,自己好心諗起有一件庫存,諗住平俾佢,點知佢話非常貴,仲話用萬用火牛都得,咁我就叫佢用萬用火牛,但唔明佢又唔制???

請問如果鴨記買一個類似火牛,5.5mm插頭,加一條三腳電源線插,究竟大約要幾錢?

因之前賣左套設備俾人, ...
smartlam 發表於 2019-3-5 11:56

12V , 4A , 5525 頭 , 係鴨記大約 80-90 蚊 (唔連 power cord)
你 9V 2A 會平 d

當然淘寶就一二十蚊隻,平到你未必夠膽用

12V , 4A , 5525 頭 , 係鴨記大約 80-90 蚊 (唔連 power cord)
你 9V 2A 會平 d

當然淘寶就一二十蚊隻, ...
觀星是答案 發表於 2019-3-5 17:24

小心

逃佬好多翻新牛

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)