[其他] 迷你pc

https://item.taobao.com/item.htm?id=537502465186

上面呢部唔可以用3.5寸外置hd, 請問知唔知淘寶邊部可以?

回復 1 #孤寂使者

尼D機仔放到3.5寸 hdd 會積熱到用唔到
正常是2.5寸

Itx都會積熱啦

via HKEPC Reader for Android

上面呢部唔可以用3.5寸外置hd, 請問知唔知淘寶邊部可以?
孤寂使者 發表於 2019-3-10 18:05

看錯!

買個 USB 3.0 hdd bay就攪掂啦

via HKEPC Reader for Android

外置,點解你會認為佢行唔到?
外置野,佢同普通電腦一樣咁認

一般都係2.5多

我有部占美i5

哩 d機只係預你簡單文書+上網

而家直頭裝左 LibreELEC

當 player + 錄影機用

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

學生文書機的需要求,可以用到嗎?

hkghost 發表於 2019-3-11 10:04

純粹睇你需要同 spec , 你當買緊一台無 mon 既 notebook

hkghost 發表於 2019-3-11 10:04

買台I3啦

外置,點解你會認為佢行唔到?
外置野,佢同普通電腦一樣咁認
觀星是答案 發表於 2019-3-10 23:11

淘寶嚇服過話用唔到3.5外置,又READ唔到USB5.25寸光碟機

有人做過佢既保養嗎?

/forum/viewthread.php?fid=61&tid=2489253&page=1
/forum/viewthread.php?fid&tid&page