[操作疑難] 近排想玩分體水同LED燈,先知原來有分5V同12V,奶野

之前買左9700K,加牙石,Z390-A,近排無啦啦心血來潮想上水,開始做功課,先發覺原來有分12V同5V燈的,但底板只有兩個12V 4針接頭,是否一定用唔倒5V 3針果類型的各款LED燈的??有冇解決辦法!?請各位師兄教下路.

底板只有兩個12V 4針接頭,是否一定用唔倒5V 3針果類型的各款LED燈的?
----一定唔得, 強行把5V 3針果類型的各款LED燈插入去12V 4針接頭起碼會燒燈珠
有冇解決辦法!?
----要另配像ASUS ROG Aura Terminal的5V 3針Controller

THX,Dante兄,想問下,ASUS ROG Aura Terminal的5V 3針Controller

這個黃金有得賣嗎?是插底板USB?

回覆 3# cowegg

這個黃金有得賣嗎?
---旺電Jumbo有價, 黃金唔肯定有無得賣

是插底板USB?
---這個內外皆可用, 內用時插底板9pinUSB, 外用時插USB Type-A

明白,唔該師兄

嘩,原來ASUS ROG Aura Terminal呢件野要成650蚊,可能換板仲好D

嘩,原來ASUS ROG Aura Terminal呢件野要成650蚊,可能換板仲好D
cowegg 發表於 2019-3-25 01:35 AM

原來咁貴,信仰價

via HKEPC Reader for Android

cowegg 發表於 2019-3-25 01:35

有齊5V 12V的ASUS RGB 板, 應該得最貴ROG果檔,
冇2800落唔到樓,我覺得你比650買或者淘轉換器吧
你換塊板,至少都要你依家呢塊原價加多一千以上,
而且PORT 仲要少過呢個ROG AURA TERMINAL~

回覆 8# s84292

都諗緊呢個問題,最平都要去到HERO,買得就買有WIFI版,2600左右,應該都要補1300-1400左右,如果淘,有咩好介紹?

回覆  s84292

都諗緊呢個問題,最平都要去到HERO,買得就買有WIFI版,2600左右,應該都要補1300-1400左右,如 ...
cowegg 發表於 2019-3-25 06:15 PM

買二手?

via HKEPC Reader for Android

/forum/viewthread.php?fid=61&tid=2491354&page=1
/forum/viewthread.php?fid&tid&page