請問有冇師兄用過旺電或黃金店舖買料砌機後所提供的售後數年檢查服務?
Jim128 發表於 2019-5-6 23:12

黃金的售後數年檢查服務你當無, 個D叫水魚服務,

求期同你check話你壞左咩叫你比錢換件, 明明死MB可以話死牛, CM牛加錢換左隻無CM牛,
你條3000 Ram話慢叫你換條新, 點知新仲差過個本身個條Game Set>普通野, 話用朋友價收左你條Ram轉頭賣左佢,
代理有保唔同你講叫你加錢換件, 收左你件壞年去邊無人知,

呢D成日見到,之前有個fd機未夠一年(7個月)係其中一間3C買full set, 返去check到一肚氣, 比人點左2千幾當買教訓, 明明我都叫佢唔好返去

咁大鑊⋯⋯!其實佢地都要靠口碑做生意㗎! 又會咁狠死!
Jim128 發表於 2019-5-7 11:25

個fd怕事, 個日叫左佢等我, 點知自己上去中大伏最後叫左a sir幫手

邊間去到呁盡?
大多數未至於咁狼死既
都係壞板唔同你講有保叫你去買新
返修板可能當二手板拎去賣或者直接 ...
可愛小企鵝 發表於 2019-5-7 11:43

3C其中一間,d whatapps對話,錄音仲係度,呢1-2個月事

個fd怕事其實玩大佢無所謂, 之前有個其他fd比超級黑店1314伏左佢最後玩個好大

諗諗下覺得未必係怕事⋯⋯,我突然覺得我都有機會係咁! 因為不懂電腦!當時完全唔識分辨個店員講嘅係合 ...
Jim128 發表於 2019-5-7 14:33

個人意見去SSP, 上Ashop算, 呢幾個月我有3-4個fd最後由Asir出手處理

師兄可否再用其他隱喻方法透露1314的名稱⋯⋯?因為至今仍想不到⋯⋯
Jim128 發表於 2019-5-9 11:10

computer1314呢間我估無人唔識

而3C其中一間非中央田,中伏個間仲要係fd

師兄請問是什麼意思呢?
Jim128 發表於 2019-5-18 23:49

asir教你砌機