[中央處理器] Intel U 真心貴D都值

Intel IO做得好好
Full load都好順
絕對唔係核多就好

via HKEPC Reader for Android

8C16T就真係迫出來
qcmadness 發表於 2019-6-2 21:56

無競爭 何來有好產品

呢個真係無錯...
最少都strix,大部份就maximus/crosshair hero,有錢就再上formula  ...
bejeweledman 發表於 2019-6-2 21:58

m11h/c/f全部都係假8相, 堪稱智商檢測板

而家d人砌機通常都買高階底板
maxpower 發表於 2/6/2019 21:48

呢個真係無錯...
最少都strix,大部份就maximus/crosshair hero,有錢就再上formula

Fake news. Coffee lake一早決定左出6c12t, ryzen只係提早左coffee lake既上市時間
1756 發表於 2019-6-2 21:42

8C16T就真係迫出來

asus中低端主板=垃圾
1756 發表於 2019-6-2 21:33

而家d人砌機通常都買高階底板

A記 唔推I記落海 何來有6C12T 可能仲玩緊4C8T 有競爭先有進步
但係A記 O/I 係佢最大缺點 如果可以做INTEL  ...
香煎香腸 發表於 2019-5-27 23:29

Fake news. Coffee lake一早決定左出6c12t, ryzen只係提早左coffee lake既上市時間

就算amd幾勁都好
但係intel已經成為香港砌機人士既信仰

正如底板只係買asus一樣 ...
maxpower 發表於 2019-6-2 18:07

asus中低端主板=垃圾

回復 maxpower

你講既野唔好以為其他人都好似你咁諗  

P.S. 我買底板就係唔買Asus  ...
antonyhk 發表於 2019-6-2 19:16

我10幾年都冇用過amd
下一水就試下amd
底板我用gigabyte或msi

回復 maxpower

你講既野唔好以為其他人都好似你咁諗  

P.S. 我買底板就係唔買Asus  ...
antonyhk 發表於 2019-6-2 19:16

你又唔好咁諗, 無人幫Intel清貨, 我地點可以用原價買AMD CPU, 個個都買實炒到死啦