回覆 120# sport

算吧啦
你呢D專家
根本自己完全冇料
人地問你野
你就是但抄條link,搵D野Copy and Paste出黎就算
入面既野你根本就完全唔識

唔好話你肯定唔知+3.3V  +5V +12V點黎丫
Test Bench點Set,點樣去Load隻牛又肯定唔識嫁啦
剩係識o係度做keyboard fighter
copy and paste人地講既野又唔知點解(點解12v係重中之重?抄文佢話係咁咪係咁 )
好明顯係牛又未拆過
辣雞都未拎過上手既專家啦

+3.3V +5V 我真係唔知做乜

CPU:+12V
M/B:+12V,+5V,+3.3V,-12V,+5VSB
Ram:+3.3V
VGA:+12V ...
sport 發表於 18-5-2019 21:40

使乜咁辛苦copy and paste
加句「順便講埋」出黎當自己打呢
出link咪得囉

https://news.mydrivers.com/1/524/524886.htm

回覆  sport

算吧啦
你呢D專家
根本自己完全冇料
人地問你野
你就是但抄條link,搵D野Copy and Paste出黎 ...
billykhw 發表於 2019-5-18 22:07

答咗你又搬龍門呵,你真係算把啦!
係呀!我係完全唔識,好過你+5V和+3.3V輸出則通過DC to DC電路從+12V中轉換出來都唔識!
我都唔知自己辣雞有冇拎過上手?
拆過十隻八隻牛
只係辣過喇叭線咁喇
唔好意思,大陸文比較少睇!

答咗你又搬龍門呵,你真係算把啦!
係呀!我係完全唔識,好過你+5V和+3.3V輸出則通過DC to DC電 ...
sport 發表於 2019-5-18 22:23

問你有邊間火牛廠講過“12v係足火標準”…你又答唔到

火牛廠用的標準係各個V 乘 各自A加起來的總數等同水牌上的總輸出…這個火牛廠用的標準很難明嗎?

而你的標準12v乘A唔等同總輸出就叫唔足火呀…這是你的標准…你的標准唔等如世界標準嘛

就算水牌各V乘各A加起來等同水牌總輸出…都唔等同隻牛足火的…足唔足係要測的…如何測前面的師兄們己經比了很多資料不重復了

但就一定唔會係你的12v重中之重論…去分別隻牛足唔足火囉…你12v再重中之中重又如何…其他v可以完全無的嗎?

簡單一點……拎d有公信力小小(唔係你講的就當係哦)的證明/證據出來…咁大家咪相信你的12v論囉

問你有邊間火牛廠講過“12v係足火標準”…你又答唔到

火牛廠用的標準係各個V 乘 各自A加起來的總數 ...
bee831123 發表於 2019-5-19 04:26

首先:你問我就要答你?
你態度唔好呀,所以個個有答,淨係唔答你咋
我唔鐘意答你有咩問題?
who are you ?

本帖己經由何謂"足火"變質
如果各位對"足火"有研究歡迎開帖發表自己的看法
但不要個到針對性互相攻擊
鎖帖處理