其實呢 你兩個各自撐大細鋪 有咩意義?!

兩邊都各自做緊D好衰既野 損毀緊自己既聲譽 有咩好值得幫?
一邊錯多D 一邊錯少D 兩邊都錯  一定要講到人地衰過自己 自己就無咁衰 心裡好過D??

海淘咪解決到問題lor ~

一邊 ...
Chrisf522 發表於 2019-6-19 16:22

從一開始就係想少d人中招
開樓既明顯係講點唔會自己中招買過比人開過既野
我都唔係要撐大鋪
而係細鋪只要選中既係黑 真係可以好黑
大家都知
我樓上都有講 我有叫人去海淘
有條友就係咁講歪理 數人頭
邊有人需要知有幾多人頭
數人頭會影響到買中既機率咩? 唔會
要係香港買都唔想人去黑店架
但呢度有人想呃人去黑店唔阻止?

阻阻大家
拍硬檔唔好講粗口,多謝合作

阻阻大家
拍硬檔唔好講粗口,多謝合作
A君 發表於 2019-6-19 16:50

的確有小小火氣但應該未去到粗口掛

一邊 ...

CPU RAM 少壞可以揀新蛋
MB 冇無
DISPLAY 得EVGA可以揀
機箱運費貴

一邊 ...

我一開始唔系撐細鋪, 只系分享自己經驗同想法,
點之有人入來講歪理, 玩扮盲 + 老屈,
講話D親信唔系自己錢就搏命玩, 老板系自己錢啦,
點知唔夠講又話老板自己錢都玩, 仲要一個人玩晒咁多貨,

仲要講到大鋪幾十人得一個會開貨玩, 其他個個都系一等良民,
根本系完全無分析地吹牛老作,
又要講多句, 人無恥則無敵

我一開始唔系撐細鋪, 只系分享自己經驗同想法,
點之有人入來講歪理, 玩扮盲 + 老屈,
講話D親信唔系自己 ...